– SYMBOLER FYLLDA MED KÄNSLOR OCH MINNEN –

Symboler fyllda av känslor och minnen. Det är vad många av mina smycken är för mig.

Och de som känner mig väl, vet att jag har en otrolig kärlek till gamla handgjorda silversmycken. Under årens lopp i Indien har jag köpt många smycken som har betytt och betyder mkt för mig och som alla har sin egen historia och minnen.
Beroende på hur jag mår eller i vilket sammanhang jag befinner mig väljer jag den symbol som gör mig stark och glad för just det tillfället.

Jag har länge velat förverkliga en dröm att ta fram en liten kollektion av de smycken som präglat och varit med mig i livet. En liten kollektion i silver, med finaste hantverkskänsla.

Idag kom de första proverna och när jag satt med min dator och mina smycken blänkte det helt plötsligt till i hela rummet när solens strålar letade sig fram till dessa symboler.Det fanns något symboliskt över det på något vis…

0