Non Moon holiday eller Hamavasi som det heter på Hindi inträffar en gång i månaden ( obviously:)) när det helt enkelt är no moon. Denna dag är hantverkare och arbetare lediga. Tanken är att de ska vara hemma, tänka på de som inte längre är  med oss och donera lite pengar till Charity. Skapa lite Karma helt enkelt. Denna dagen inträffade idag så idag blev det inget sittande hos våra fantastiska hantverkare och göra förändringar på våra nyinköpta möbler från igår.  Det får vi klämma in under morgondagen istället.

Men så är det så, att egenföretagare och de som inte jobbar med själva produktion jobbar oavsett så idag träffade vi två andra favoriter. Den första är den leverantör jag köper våra bord ifrån. Då de mer eller mindre sålt slut allihop ( plus stolarna) så köpte jag på mig fantastiskt fina bord i alla möjliga storlekar.  Hittade även en bordskida som var 4.2 meter i hela teakplankor och då jag har en beställning från en kund på 3,20 m så blev jag helt till mig i trasorna. Det bordet kommer bli helt fantastiskt.

Inser när jag går längst gångarna med möbler uppradade att jag har typ 7 män bakom mig som värsta entouraget:) Jag stannar tvärt för att se om vi ska falla som Dominobrickor men de har alla stenkoll, skrattade glatt när jag tog en Selfie på oss alla för att föreviga mitt första och sista egna entourage:)

Efter det åker vi vidare till Nathur, vi har känt varandra i många år och i våras beslutade han sig för att starta eget. Han har ett fantastiskt öga och vet precis vad jag gillar. Innan vi åker ut till marknader och en massa andra spännande små krypin tar vi en Chai på hans spartanska lilla kontor. Där berättar han att han gör rekvisitan till både nya Star Wars filmen och Game of Thornes. Jag bläddrar storögt i orderblocket och tittar på sketcher och prototyper och blir nästa lite start struck. Inte för att jag sett ett enda avsnitt men för att jag vet hur otroligt stor den serien är och vilken prestige det är för Nathur att få göra detta. Så otroligt glad för hans skull.

Skakar av mig Star Wars och Game of thrones och så drar vi vidare till the hard and dirty work. Vi besöker den ena ladan efter den andra, vi gräver och letar, och finner… Jag är skitig från hårbotten och ner till tårna men jäklar vad vi har hittat saker, saker med så mycket historia och små mycket själv, så fina och så mk, alldeles för mkt.

hittade några fina bokstäver i blått.. Saknas bara ett U sen är det komplett!

Mitt entourage:)

Några av skisserna från Game of thrones

Nathur och Jayan djupt försjunkna i samtal.

En vanlig dag på jobbet