– NOGGRANNHET ÄR EN DYGD –

Läsa Manualer, följa riktlinjer och läsa det finstilta får det att krypas i hela kroppen på mig. Det hämmar kreativiteten och det känns frihetsberövande på nått sått. Kanske också därför jag hatar att skruva ihop IKEA möbler, alltid någon del som blir över eller sne…

I arbetet har jag alltid haft förmånen att ha fantastiska människor omkring mig som har det som sitt yrke att vara noggranna, läsa det finstilta och som är specialiserade på att vara bäst på det. Så jag kunde ägna mig åt annat.

Det spännande är att nu har jag ju alla roller:) i Soulosofie och behöver jta på mig hatten som paragrafryttaren och noga läsa igenom vad hur och varför jag bör fylla i ansökningar och handlingar på ett visst sätt så det det verkligen blir rätt. Stora konsekvenser annars. Noggrannhet är en dygd.

Själv har jag just på grund av mitt utvecklingsbehov på ovan , innan jag ens börjat företaget sett till att jag inte själv kan firmateckna Soulosofie, utan överlåtit det till min kära mor, utan att jag ens förstått det:) Smart och begåvat. Så jag har nu suttit i massor av telefonsamtal med banken, med skatteverket och bolagsverket för att rätta till min slarvighet så jag nu har återtagit makten på mitt nystartade lilla bolag.

Så – Jag har haft min första bolagstämma, avgått som VD och tillträtt som styrelseordförande, inte illa.
NOTE TO SELF- nästa gång jag startar bolag, se till att ingå i styrelsen direkt, kryssa i rätt ruta hur det firmateckningen ska se ut. Slarva inte,var noggrann, jag vet ju allt det här, egentligen..