VÅR HISTORIA

  VÅR HISTORIA 

”Soulosofie är sprunget ur mer än 30års erfarenhet av produktion och kärlek till hantverket och människorna i Indien.”

Grundaren till Soulosofie är Sofie Gunolf. Hon i tredje generation i det svenska familjeföretaget INDISKA Magasinet där hon arbetet I hela sitt liv sedan 15-årsåldern – och där hon också år 2006 tillträdde som VD. Med sin mamma som största inspiration och sin morfars entreprenörskap som ledstjärna började Sofie skissa på sitt eget varumärke utifrån de värderingar som hennes mamma och morfar gett henne. ”Ta en Alvedon, och sätt på lite läppstift så känns det bättre” sade alltid min mamma, berättar Sofie och fortsätter: Det handlar om passion, envishet, hårt arbete och mycket skratt.
   Redan som mycket ung blev hon förälskad i de vackra saker som fanns när hon följde med sin mamma på butiksrundan varje lördag I familjeföretaget ville hon jobba när hon blev stor, och så blev det! I 33 år för att vara exakt. Hon började som ”paket-inslagare” på jularna. Från paket till helgjobb – och från helgjobb till kvällsjobb på lagret. Slutligen fick hon även stå ute i butik själv och möta kunderna. Vid 21 års ålder fick hon äntligen sitt drömjobb: att jobba på Inköpsavdelningen och få vara en del av framtagningen av nya produkter. Där blev hon kvar i olika positioner fram till år 2006. Då valdes Sofie in som VD för hela kedjan som vuxit till ett nordiskt etablissemang. En post Sofie kom till att stanna kvar på fram till år 2015.

Med sina 30 års erfarenhet av kärlek till produkter, människor och viljan att göra affärer med sunt förnuft i fokus – som gynnar både ekonomi och människor – öppnar nu Sofie upp sin värld för dig.