– ETT DRAG I TAGET –

Indien, Jaipur, Room 320 på Jai Mahal. Ordningen är återställd, och allt är som vanligt -förutom att allt är precis helt annorlunda. Men samma känsla av att komma ”hem”så fort jag landar i Jaipur.

Byggandet av Soulosofies vision och affärside utgår från det som ligger mig varmt om hjärtat och det jag brinner för. människor produkter, aktiviteter, förändringar, samarbeten och vackra saker och möten som betytt mkt för mig under årens lopp.

Listan var och är väl ärligt fortfarande lång på vad som emotionellt får det att pirra i magen av potential och nyfikenhet. Men det är mer än hög tid att tratta ner, bena ut och börja fokusera och bygga businesscase på vad som har ekonomisk bäring framåt – utan att göra avkall på min tro.

Det gäller att göra ett smart drag i taget för att inte hamna i schack matt.

Och de är de ”smarta” dragen jag försöker ägna min tid åt i rum 320 på Jai Mahal. One step at a time…

0