– EN NY DÖRR ÖPPNAS –

Doften av sandalwood, rökelse och en explosion av färger. Ja helt enkelt att kliva rakt in i pandoras ask- det är några av mina första minnen av INDISKA och de underbara ”lördagsrundor” jag gjorde med min mamma i mitten av 70-talet.

Jag blev tidigt fascinerad och förälskad i det företag min morfar startat och som min älskade mamma la ner sin själ och sitt hjärta i. Jag bestämde mig tidigt, redan som 7-8 åring att det var där jag ville jobba när jag blev stor.

Och så blev det, dryga 30 år tillbiringade jag princip dag och natt med denna fantastiska madame Indiska. Tillsammans med min morfar, morbror och mamma fick jag uppleva uppgång och fall vid många tillfällen, många tårar, och många skratt. Jag har haft förmånen att ha kollegor och medarbetare som brunnit lika mycket som familjen för bolaget och tillsammans har vi under många år skapat historia för framtidens INDISKA.

De sista åren som VD var tuffa, men drivkraften-  tron och kärleken till varumärket var starkare än någonsin. Men tillslut var det dags för skilsmässa. I december 15 avgick jag som VD och i juni i år avslutades min anställning sedan dryga 30 år på företaget. Sorgligt? Nåt så vansinnigt! Men parallellt med att  mitt sorgearbete lagt sig börjar en spirande känsla av nyfikenhet och spänning på framtiden växa fram.

Vad är det som finns där bakom den turkosa dörren?

Så många idéer och så många möjligheter. Så många frågor och så många tankar.

För mig själv kommer jag försöka dokumentera resan – Restart och Recharge- känner jag mig redo kommer jag dela med mig den nakna sanningen:) om etableringen av min nya passion SOULOSOFIE ( soulåsophy )

Kram Sofie

0