– DET GLAMOURÖSA LIVET SOM ENTREPRENÖR –

Jag har slarvat med dagboken. Vet inte om jag ännu kan skylla på för mkt att göra, kanske snarare att jag gör allt mellan himmel och jord och allt där emellan tar ofantligt mkt tid för en nybörjare som jag.  Men en sak jag inte är nybörjare på är produktion i Indien, och heller inte naiv i min tro att produktion, kvalitet och uppföljning går att lösa remote från Sverige, för det gör det inte, inte om jag  ska kunna sova gott om natten och säkra soulosofie´s kvalitet.  Därför bestämde jag mig för att starta ett litet produktionsbolag i Indien som ska vara det support jag kommer behöva framåt, och tanken är även att hjälpa andra företag med produktion och sourcing på sikt.  Det roliga är att jag redan har fått ett par förfrågningar.

Det har varit helt outhärdligt att starta detta, rent administrativt. Extremt många dokument, bevis och försäkringar att jag är den jag är som ska apostillas (?)  hos Notarius Publicus. Varje Apostill kostar 550 kr och jag tror jag är uppe i 18 dokument så det har dessutom kostat mig en hel förmögenhet, men det är det värt för nu har jag ett litet produktionsbolag i Indien.

Som sagt har jag fått några roliga uppdrag för sourcing från helt andra branscher än min egen hemmaplan och idag kom första proverna från en ”kund”.  DHL paketet hämtades ståndsmässigt på mitt vrålåk:) Min vardag som entreprenör är grymt glamouröst:)

Vänner- någon gång den 16 el 17 feb kommer containern, upp med handen ni som vill få ett riktigt tungt träningspass:)

Hej hej