– DAGS ATT BÖRJA BYGGA MUSKLER –

Dagarna går extremt snabbt, och de fylls på med nya spännande utmaningar och frågeställningar.

Arbetet med att renovera upp de vackra gamla möblerna pågår för fullt borta i Indien. Mail och foton går fram och tillbaka för att säkra att det blir som jag tänkt mig. En container ska fyllas och det gäller att få till fyllnadsgraden i containern så jag inte fraktar hem luft. Varken bra för miljön eller ekonomin.

Goda relationer ledde mig till tillslut till DHL som samarbetspartner när det gäller hemtagning, hemdragning och tullhantering. Det kommer bli bra. Ser framför mig när första containern kommer in och jag står där och tittar storögt på alla varor som ska ut ur containern inom loppet av ett par timmar. Jag inser att det kommer jag inte klara av själv utan kommer behöva starka armar och ben. Dags att redan nu börja smörja familj och vänner till ett härligt träningspass någon gång i slutet januari:).

0